Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Színes fürdőszobák

|

Mindennapjaink a fürdőszobában kezdődnek és jóformán ott is fejeződnek be. Ezért megéri olyan helyiséggé formálni, amely nem csak funkcionális, de illeszkedik személyiségünkhöz és lakásunk stílusához egyaránt. A fürdőszoba a pihenés és felfrissülés tere, ahol szívesen töltjük időnket.

A burkolat elemei a járólap és a csempe színe és mérete alapvetően határozzák meg a fürdőszoba stílusát és hangulatát. Viszonylag kevés időt töltünk el benne, mégis fontos a megfelelő színek megválasztása.

A mai trendnek megfelelően válogathatunk a zöld burkolatok különböző árnyalatai között. A zöld szín a természetet és frissességet testesíti meg, tehát alkalmazásával valódi harmóniát teremthetünk fürdőszobánkban.

    • szines furdoszobak zold szin

Napjainkban igen gyakran alkalmazzuk a föld színeit fürdőszobánkban, meleg hangulatot teremtve a csempék és padlóburkolatok számtalan változatával. A barna világos árnyalatai semleges és természetes benyomást keltenek, és aki nem szeret kockáztatni a fürdőszobák színeivel, ezekre nyugodtan rábízhatja magát. Mivel nem élénk szín, nagyon könnyű mellé más színeket is társítani. Padlóburkolatként a föld hangulatát idézi. A barna különböző árnyalatainak népszerűsége továbbra is töretlen maradt.

    • szines furdoszobak fold szin

A friss és elegáns kék szín tökéletesen megállja a helyét a fürdőszobákban. Remekül alkalmazható háttérszínnek, jól illeszkedik a nyersfához, ráadásul a saját árnyalataival végtelen változatban variálható. Nyugodtan használjuk fürdőszobánkban a kék burkolatok színvilágát, megidézve ezzel a tiszta víz és a kék égbolt hangulatát.

    • szines furdoszobak kek szin

A narancsszín kedvelőinek. A narancssárga tónusú színárnyalatok sokféle érzelmet kifejezhetnek. Lehet meleg, szemet gyönyörködtető és természetes hatású is. Azoknak, akik túlzónak érzik az erős színt a fürdőszobában, itt egy példa, ahol az erős színek stílusosan, módjával jelennek meg a lágy színű csempe mellett, harmóniát teremtve ezzel a helyiségben.

    • szines furdoszobak narancs szin

A sötétebb színű burkolatokkal modern hatást érhetünk el. Azonban itt fontos szerepet kell kapnia a világításnak.

    • szines furdoszobak sotet szin

A nőies lila fürdőszoba árnyalatától függően lehet kellemes, vidám hangulatú. Egy erősebb árnyalat pedig kifinomulttá teszi a helyiséget.

    • szines furdoszobak lila szin

A látványos piros burkolat különlegessé varázsolhatja a legegyszerűbb fürdőszobát is, élénkké és meleg hatásúvá alakítja az enteriőrt. A piros inkább a modern lakások színe, mint a klasszikus vagy vidéki stílusé.

    • szines furdoszobak piros szin

A fehér fürdőszobák nem feltétlenül unalmasak. Színes kiegészítőkkel és bútorokkal még kellemesebbé tehetjük környezetünket. A tört fehér burkolatok is elegánsak és sokkal befogadóbbak, más színek iránt, mint a hideg hófehér.

    • szines furdoszobak feher szin

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 - 8664