Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Stílusok a fürdőszobában

|

Egy igazán stílusos fürdőszoba kialakítása az alapos tervezésen múlik. Modern, vintage vagy mediterrán? Szinte bármilyen stílus kialakítható, hiszen ma már hatalmas a termékkínálat a csempék és a járólapok terén. Fürdőszobánk stílusát igazítsuk igényeinknek megfelelően.

A modern fürdőszoba nagyon divatos, hiszen letisztult formáival és egyszerű színeivel rendkívül stílusos, ugyanakkor a nyugalomról gondoskodik. A fürdőszoba színét tekintve a fehér pasztellesebb és annak árnyalatai, a tört fehér és a szürke jellemzőbb. Ezeket kiegészítve jelennek meg a harsányabb színek. A modern fürdőszoba csempéit, burkolatait a nagyobb méretű lapok jellemzik.

    • 1 modern stilus

Vidéki stílus: természetes, egyszerű, otthonos. A természetes anyagok és a lágy organikus formák játszanak nagy szerepet. A burkolatok színei lehetnek: a fehér mellett a lágy pasztellszínek és a természetes, meleg barna színek is.

    • 2 videki stilus

A mediterrán fürdőszoba stílusjegye a telt színek palettája, mely tele van vörösökkel, ragyogó sárgákkal, erős kékekkel és meleg terrakottákkal. A mediterrán stílusú fürdőszobánál is fontos a jó csempe választás. A legelterjedtebb megoldások a rusztikus, matt hatású kerámia csempék, természetes kövek, mozaikok.

    • 3 mediterran stilus

A tengerparti stílus tökéletes választás, ha szívesen érezné a tengerparti nyaralás hangulatát. A megfelelő színek ehhez a stílushoz a világoskék, a türkiz, fehérrel vagy krémszínnel kombinálva.

    • 4 tengerparti stilus

A vintage (ódon) egy különleges, a múltat és a jelent összekötő eredeti és eklektikus irányzat. Régimódi, klasszikus vagy csak egyszerűen kitűnő. Azokat a dolgokat emeli ki, amelyeknek története van. A vintage stílusú fürdőszobából nem hiányozhatnak a múltat idéző tárgyak: régi, kétgombos csaptelep, a lábakon álló fürdőkád és a kis színes csempék.

    • 5 vintage stilus

Az időtálló fürdőszoba azoknak való, akik a kényelmet és a komfortot szeretik. Nagyvonalú funkcionalitásával és minőségi berendezéseivel a használót helyezi a középpontba. A fürdőszoba bútorok tágasak és a természetes, meleg faszínű csempék kellemes érzést teremtenek a helyiségben. Minőségi felszereltségével és tartós kiegészítőivel használójának személyes életstílusát tükrözi.

    • 6 idotallo stilus

A retro stílus a lakberendezés minden területén hódít, így a fürdőszobában is. Népszerűek a geometrikus minták és a buborékokkal mintázott fürdőszoba dekoráció. Vidám színű csempék és extra megoldások jellemzik.

    • 7 retro stilus

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 - 8664