Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Zuhanykabinok típusai

|

A fürdőszobák kialakítása, a rendelkezésre álló hely és különböző igények határozzák meg, milyen típusú berendezés kerül a fürdőszobába. A zuhanykabinok széles kínálata igyekszik mindenféle lehetőségnek és igénynek megfelelni, ezért számtalan megoldás közül van lehetőség választani.

A zuhanykabinok kialakítása alapján a következő típusokat különböztetjük meg: íves, félköríves, kerek, szögletes, zárt illetve egyedi kialakítású zuhanykabin.

 

A zuhanykabinok típusai:

 

Tálca nélküli zuhanyzók: a tálca nélküli zuhanyzórész kialakítása lehet egyszerűen egy kijelölt hely megfelelő padlóösszefolyóval vagy egy leválasztott rész. Leválasztani lehet egy üveg vagy akril táblával, üvegtéglával, de lefalazás is előfordul, itt a megfelelő fugával történő teljes csempézés szükséges. Nagyon modern és elegáns megoldásnak számítanak és nem mellesleg helytakarékosak is. Ezeknél a típusoknál kiemelten fontos a saját padlóösszefolyó annak érdekében, hogy a zuhanyzáshoz használt víz ne jusson el a fürdőszoba más részeibe.

 

Tálcás zuhanyzók: Itt szintén több típust különböztetünk meg. A tálca mérete, mélysége, kialakítása és anyaga szerint igen sokféle lehet. Léteznek alacsony, magasított és tulajdonképpen kádnak megfelelő zuhanykabin alsó részek. Ezek kerámiából, akrilból készülhetnek, színük általában fehér, de színes darabokkal is lehet találkozni. Az alacsony zuhanytálca tulajdonképpen tényleg csak egy tálca annyi peremmel, amennyi megakadályozza a víz elszivárgását a zuhanyzó alól. A magasított zuhanytálcák alkalmasak akár fürdőzésre is, így kettő az egyben megoldást nyújtanak. Ezeket különféle luxus kiegészítőkkel is lehet kapni.

 

    • zuhanykabin 001

Hidromasszázs zuhanykabinok: A zuhanyzó fúvókáiból nagy nyomáson kiáramló vízsugár ugyanolyan hatást fejt ki a test felületén, mint a hidromasszázs kádak. A zuhanyok esetében a hozzá tartozó csap minősége, a zuhanyrózsa vízáteresztő képessége számít. A fülke kiválasztásakor a kabinfalakat borító műanyaglapok vagy üveglemezek tisztíthatóságát, illetve az ajtók hermetikus zárását, könnyű mozgathatóságát érdemes figyelembe venni. Gondosan kell a zuhanytálcát is megfigyelni, hogy megfelelően stabil-e, kialakítása révén maradéktalanul eltávozik-e a fürdővíz. A frissítő hatás a boksz oldalain elhelyezett szórófejekből testünkre zúduló vízsugarak masszírozó hatásának köszönhető. A legújabb bokszok alapvető szolgáltatása, hogy a fúvókák irányíthatóak, a kilépő vízsugár erőssége és üteme szabályozható, illetve egy-egy szórófej csoport kívánság szerint kikapcsolható. A hidromasszázs kádakhoz képest a kabinokban a fúvókákból kilépő víz nagyobb erővel éri a test kiválasztott pontjait. Az állítható fejeknek köszönhetően pontosan oda irányíthatóak, ahol a masszírozó hatást el kívánjuk érni. A legtöbb panelt úgy alakították ki, hogy akár ülő helyzetben is alkalmasak legyenek a hát masszírozására.

    • zuhanykabin 007

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664