Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Fürdőszoba bútorok

|

Egy gondosan kiválasztott fürdőszoba bútor, akár a fürdőszobánk dísze is lehet. A fürdőszoba bútorok szín és stílusvilága ma már igen sokrétű lehetőséget kínál, a számunkra megfelelően szép és stílusos fürdőszoba kialakításához. Fontos, hogy a fürdőszoba bútor ne csak stílusos, de praktikus is legyen. A fürdőszobánál mindenképp érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat.

    • butor 001

Felszereltségét tekintve választhatunk komplett változatot, ami alsó- és felső szekrény összeállítása. Itt választhatunk fiókos alsó szekrényt vagy nyíló ajtósat. A felső rész is lehet szekrény polcokkal, illetve tükör polccal vagy polc nélkül. A bútorunk fali részénél választhatunk világítással szereltet is akár. Az alsó fürdőszoba bútorunk lehet lábakon álló vagy falra szerelhető. Komplett alsó szekrény esetén a mosdótálat a bútorra szerelik, de választhatunk mosdótál nélküli változatot, ahol egyedi igényeinknek megfelelően rendelhetjük hozzá a mosdótálat.

Az üzletünkben megtalálható Ravak fürdőszoba bútorok teljesen egyedivé varázsolják fürdőszobáját. Ezek a bútorok elegendő tárhellyel rendelkeznek, a formai kialakítás és a speciális mélyimpregnálás pedig leegyszerűsíti a karbantartást és meghosszabbítja az élettartamot. A karbantartást megkönnyíti a fogantyú nélküli kivitel, melyek a takarításnál nem lesznek útban.

A Bianka fürdőszoba bútorok ötvözik a klasszikus és modern bútorok előnyeit. Átmenetet képeznek a hagyományos klasszikus és a modern bútorok között. A Bianka formatervezett fürdőszoba bútorai igazán különlegessé és elegánssá varázsolják fürdőszobáját.

    • butor 003

A Sanglass gyártmányú fürdőszoba bútorok kínálatában egyaránt elérhetőek a klasszikus formavilágú, antikolt felületű termékek, a mai trendek igényeit kielégítő bútorok, illetve a modern stílusú bútorok is.

A Guido termékcsalád bútorai egyaránt tökéletesek a modern és a klasszikus fürdőszobák kialakításához, hiszen csodás bútorai minden fürdőszoba tökéletes kiegészítője lehet.

Fürdőszoba bútoraink között biztosan megtalálja a legideálisabb összeállítást fürdőszobájához. Látogasson el hozzánk és válogasson a különlegesen szép és praktikus fürdőszobai kiegészítők közül, melyek használatával még harmonikusabbá alakíthatja helyiségét.

    • butor 002

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664

Forrás: martahsap.com, romamobilya.com, fafny.com