Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

A termosztátos csaptelepek előnyei. Miért válasszam?

|

Ebben a cikkünkben a termosztátos csaptelepeket szeretnénk bemutatni. Ezek a fantasztikus csaptelepek segítségünkre lehetnek abban, hogy modernebbé, praktikusabbá, biztonságosabbá tehessük fürdőszobai csaptelepeink használatát. A termosztátos csaptelepek népszerűségének a legfőbb oka az, hogy használatukkal rengeteg pénzt spórolhatunk meg. A legtöbb fürdőszobában még mindig kétgombos csaptelep van amelynek az a lényege, hogy az egyik oldalon a meleg vizet lehet megnyitni, a másikon pedig a hideget és így lehet kikeverni a számunkra megfelelő hőmérsékletű vizet. Nagyon népszerűek a jóval takarékosabb egykarú csaptelepek is, mivel ezeknél az egy karral történő szabályozás sokkal gyorsabb és takarékosabb használatot tesz lehetővé.

A termosztátos csaptelepek még ezeknél is korszerűbbek. Különleges kialakításuknak köszönhetően átlagosan néhány másodperc kell ahhoz, hogy a megfelelő hőmérsékletű víz létrejöjjön, míg a hagyományos csaptelepeknél ez hosszabb időt is igénybe vehet. Ennek alapján kijelenthető az, hogy a termosztátos csaptelepek a leggazdaságosabbak és a legjobban környezet kímélőek, hiszen a feleslegesen elfolyó víz mennyisége minimálisnak mondható.

Manapság már egyre több ember törekszik az energiatakarékos és környezettudatos életre, az ő fürdőszobájukból semmiképpen sem hiányozhat a termosztátos csaptelep.

Tudta, hogy termosztát felső részén található az úgynevezett blokkoló gomb, mely meggátolja azt, hogy 38 foknál melegebb víz jöjjön a csapból, így a leforrázás veszélye teljességgel ki van zárva. Ez különösen a kisgyermekes családoknál jelent nagyon kedvező megoldást, hiszen így soha nem fordulhat elő olyan, hogy a kicsik leforrázzák magukat fürdés vagy zuhanyozás közben. A termosztátos csaptelepeken nincsen semmilyen kar, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy zuhanyozás közben véletlenül nekiütközik a karunk, és jéghideg vagy éppen tűzforró víz zúdul ránk.

A termosztátos csaptelepek megjelenése rendkívül letisztult és egyszerű, így leginkább a modern stílusú fürdőszobákban mutatnak jól, a minőségi alkatrészeknek köszönhetően pedig nagyon strapabíróak és időtállóak. A termosztátos csaptelepeknek a legnagyobb előnye az, hogy gyorsan és egyenletesen történik a melegvíz ellátás, ezáltal kíméli a víz és energia készleteket. A termosztátos csaptelepekben a modern technológia által nyújtott luxus és kényelem keveredik a környezettudatossággal.

Ha éppen fürdőszoba kialakítása vagy felújítása előtt állunk, akkor nagyon érdemes elgondolkodnunk azon, hogy ezzel az új technológiával rendelkező csapteleppel szereljük fel azt. Ne habozzon, válasszon termosztátos csaptelepet, hogy Ön egyszerre élvezhesse a kényelmet és figyelhessen oda a környezetére.

Tekintse meg termosztátos kádtöltő csaptelep kínálatunkat>>>

Tekintse meg termosztátos zuhany csaptelep kínálatunkat>>>