Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Megújult a Ravak Classic Wc termékcsalád

|

Amikor építkezés vagy felújítás előtt állunk, megfontoltan kell döntenünk minden szegletről, s ez alól a fürdőszoba, toalett sem kivétel. Régebben nem állt ennyi lehetőség rendelkezésre, ma azonban számos új technológiával készült darab közül választhatunk. Esztétikus, design darabok, perem nélküliek, akár okostelefon vezéreltek, szinte végtelen a sor, s ezek közül nekünk döntenünk kell. Nem könnyű feladat, mert az árkategóriák is széles sávban mozognak, a viszonylag olcsó daraboktól az egészen drága felső határig.

Szinte általánosságban elmondható, hogy mindenki számára a higiénia a legfontosabb tényező. A WC csésze legyen jól tisztítható, ne tapadjanak meg rajta a szennyeződések és a takarítás során könnyen hozzáférjünk. Ma már a tudatos vásárlók arra is odafigyelnek, hogy energia és víztakarékos legyen az adott termék, ne kelljen sok vizet alkalmazni a használatához.

A Ravak újításának köszönhetően a Classic termékcsaládon belül a WC perem nélküli kialakítást kapott, ezáltal nem csak könnyebb a tisztítása- mert azt szinte elég csak áttörölnünk- hanem gazdaságos is, már az első öblítésnél teljes tisztaságot varázsol, nincs szükség újbóli lehúzásra. A makulátlan tisztaságot úgy éri el, hogy a vízsugár körül járja szinte az egész csészét, minden pontot elér. 

Külsejét tekintve letisztult formavilág jellemző rá, korszerű, modern benyomást nyújt már első ránézésre. Tökéletes harmóniába kerül a fürdőszobai bútorokkal, felszerelésekkel, bármivel kombinálhatjuk, egységes végeredményt fogunk kapni. Ülő része stabil, kényelmes. Felszerelése egyszerű, nincsenek kiálló, oda nem illő részek, amik csúfítanák a helységet. Minden rész, amivel felfogatjuk az rejtve marad.

Hasznos lehet még számunkra a Soft close rendszer is, ennek segítségével nem lecsapódik a WC ülőke, kellemetlen zajt okozva, hanem lassan lecsukódik hangtalanul. 

Összegezve az új Classic WC:

  • használatával tökéletes tisztaságot tarthatunk fent fürdőszobánkban , WC helységünkben

  • gazdaságos használat

  • perem nélküli kialakítás- rimoff

  • bármilyen stílushoz illeszkedik

  • egyszerűen felszerelhető

  • falra szerelhető kivitelben

  • nincsenek látszódó részek a rögzítésnél, minden takarásban van, így nem rontja az összképet

  • a WC alatt is könnyedén fel tudunk takarítani

  • soft close rendszerrel, így az ülőke szépen lezáródik hang nélkül

  • nem tudnak megtapadni a szennyeződések

 

A ravak Classic WC kombinálható más Ravak termékekkel mint például ülőkékkel, öblítőmodulokkal, falra szerelhető nyomólappal, WC kefével vagy papír tartóval. Sőt bidét is találhat a kínálatukban, mellyel még inkább fokozhatja a tisztaság fenntartását.

Alakítsa ki fürdőszobáját minőségi termékekkel, meglátja hosszú távon mindenképp kifizetődő lesz az eredmény. Egységes összkép, minőségi anyagok, környezetbarát használat. 

 

 

Webáruházunkban kedvezményesen vásárolhat Ravak termékeket ide kattintva >>>