Termékek


 Az Enix márkás termékek feltüntetett ára tájékoztató jellegű, aktuális árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a  +36 30 / 597 5452 mobilszámon. 

SPC Grizzly Bankster 4V 228x1218x5, 5 mm 2, 22m2/doboz

10 990 Ft / m2
1 doboz (2.22 m2) = 24 397,80 Ft
m2

Az SPC (Ásvány/Polimer/Kompozit) padlóburkolat a legkorszerűbb technológiákat ötvözi, magas minőségű anyagok felhasználásával készül. Az ásvány és polimer kompozitok összekapcsolása olyan terméket eredményez, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt és sokoldalúan alkalmazható.

Legfőbb jellemzők:

  1. Magas Kopásállóság: Az SPC padlóburkolat rendkívül ellenálló a kopásnak és a súrlódásnak, így hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását.

  2. Padlófűtés Kompatibilitás: Ideális választás padlófűtéssel rendelkező helyiségekbe is, mivel kiváló hővezető képessége lehetővé teszi a fűtőrendszerek hatékony működését.

  3. Vízállóság: A burkolat vízálló, ezáltal ideális megoldás nedves helyiségek, például fürdőszobák és konyhák számára.

  4. Gyors és Egyszerű Szerelés: A könnyű és gyors telepítés lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, minimalizálva ezzel az időt és a költségeket.

  5. Tökéletes Fa és Kő Mintázatok: A termék tökéletesen reprodukálja a fa és a kő természetes mintázatait, így a padló felülete valódi és stílusos megjelenést kölcsönöz.

  6. Tűzállóság: Az SPC padlóburkolat tűzálló anyagból készül, biztonságot nyújtva otthonában vagy irodájában.

  7. Kopogó és Lépéshang Csillapítás: A padlóburkolat kopogó és lépéshang csillapító tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal csendesebb és kellemesebb légkört teremtve.

  8. Méretstabilitás: A termék kiváló méretstabilitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alakja és méretei nem változnak meg a környezeti hatásokra vagy a használat során.

Az SPC Melegburkolat ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. Ideális választás otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra egyaránt. Fedezze fel a modern és tartós padlóburkolatok világát az SPC termékcsalád segítségével!

Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
RENACG002
Vastagság
5,5 mm
Méret
1218x228 mm
Csomagolás
8 db
Súly
19.38 kg
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!